Poděkování za Vánoční trhy a hezké Vánoce a šťastný nový rok

 Vánoční trhy ve škole a  školní družině

V atmosféře blížících se Vánoc se školní dvůr, jídelna a škola proměnily v místo plné života, radosti a vánočního ducha. Vánoční trhy  se staly událostí, která spojila nejen žáky a učitele, ale také přilákala  rodiče. 

Dne 6.12 jsme se spojili a přivedli do školy kouzlo Vánoc. Týdny příprav, ruční výroba ozdob a pečení dobrot byly vidět na každém kroku. Každá třída a skupina žáků se připravovala na trhy s nadšením a péčí. 

Školní trhy přinesly živou a pestrou stánkovou scénu plnou originálních výrobků, vánočních ozdob a sladkostí. Děti sebejistě prezentovaly a prodávaly své výtvory, zatímco rodiče a návštěvníci si užívali jedinečné nabídky a přispívali do třídních fondů.

Na závěr ještě vánoční atmosféru umocnilo vystoupení školního sboru Nučických zvonků.

V tomto  okamžiku bychom rádi vyjádřili upřímné poděkování našim rodičům. Vaše podpora a účast na Vánočních trzích nejen přinesla radost Vašim dětem, ale také posílila naše společenství. Vaše štědrost a pomoc při přípravě a během samotné události jsou pro nás nepostradatelné a velmi si jich vážíme. 

Děkujeme za spolupráci a přejeme hezké Vánoce a šťastný nový rok 2024.

 

PaedDr., Mgr. Pavel Schneider, ředitel školy

Nikola Krobotová ,vedoucí školní družiny  

Zrušení provozu jídelny v pátek, změna jídelníčku vzhledem k velké nemocnosti ve školní kuchyni

Vzhledem k opravdu velké nemocnosti v kuchyni i u ostatních zaměstnanců jsme byli nuceni v minulých dnech změnit jídelníček a dělat i další organizační změny. Nemocnost trvá a  naopak se zvyšuje.

Proto jsme nuceni zrušit páteční provoz jídelny. Moc se omlouváme, ale jinak situaci již nedokážeme řešit. Obědy na pátek budou odhlášeny hromadně. Děkujeme za pochopení

Zároveň Vám děkuji za spolupráci v uplynulém období a přeji šťastné prožití Vánočních svátků a nového roku.

S pozdravem

PaedDr., Mgr. Pavel Schneider, ředitel školy

 

 

Vzhledem k velké nemocnosti ve školní kuchyni jsme nuceni změnit jídelníček:

středa: vývar s písmenky, sekaná, brambory

čtvrtek: frankfurtská polévka, 1. maďarský džuveč. 2. krupicová kaše

Děkujeme našim žákyním za ochotu zítra dopoledne obalovat řízky. Rád bych si řízek také dal, ale hygienické předpisy nám tento nápad nedovolují uskutečnit.

Podle vývoje situace Vás budeme průběžně informovat. Prosíme o případné odhlašování obědů včas, například kvůli výletům, besídkám a pod.

Děkujeme za pochopení.

Oblečení s logem školy do 12.12.

Po úspěchu této akce v červnu a na základě žádosti několika rodičů a žáků znovu nabízíme možnost pořízení oblečení a dalších doplňků s logem školy. Nabídka je oproti červnové akci rozšířena, prohlédněte si web akce.

Bohužel kapacity firmy neumožňují garantovat dodání zboží do 24.12., nabízí však dodání slavnostního vánočního voucheru a dodání zboží do počátku ledna.

Nechali jsme si jako škola vytvořit vlastní volnočasovou školní kolekci oblečení, jejíž náhled vidíte níže a kterou je možné si aktuálně pořídit na e-shopu zde:

https://www.kraloveskoly.cz/zs-nucice/

Objednávání je již spuštěno a bude možné až do 12.12.2023. Tento den se e-shop uzavře, objednané zboží půjde do výroby a následně se odešle přímo k Vám. Proto neváhejte, pokud si chcete pořídit svůj kousek ze školní kolekce.

Doufáme, že budete mít z naší nové kolekce stejnou radost jako máme my! O projektu rozhodli děti na školním parlamentu a o podobě loga hlasovali žáci, rodiče a přátelé školy na našem webu. V této věci spolupracujeme s firmou „Sbližujeme lidi na školách.“, Schools United, s.r.o., Website: www.schoolsunited.cz, Facebook: www.facebook.com/schoolsunited