Veselé Vánoce a šťastný Nový rok

Naše škola se zúčastnila soutěže České televize napojené na Star dance : https://edu.ceskatelevize.cz/kolekce/vyherci-zs-1?vsrc=kolekce&vsrcid=tanci-cela-skola

Náš příspěvek si můžete prohlédnout zde: NUČICE_TANČÍ CELÁ ŠKOLA.mp4 – Disk Google

Děkujeme paní učitelce Čapkové ml. a dětem ze 4. a 5. tříd.

Pod vedením paní učitelky Langové a učitelů jazyků vzniklo krásné video Rolničky v pěti jazycích, děkujeme:

 

Společně celá škola jsme Vánoce oslavit nemohli, každá třída však měla svou besídku:

 

Poděkování všem za pomoc rodině v nouzi

Dobrý den Vážení rodiče, milé děti,

chtěla bych Vám touto cestou poděkovat za veškerou pomoc. Byla jsem každým dárkem neskutečně dojatá. Nestačila jsem všem osobně poděkovat. Jménem svým a jménem i maminky mi dovolte zaslat veliké děkuji. Maminka si váží všeho, co bylo pro kluky nebo pro ni zasláno. Nyní si dovolím pozastavit naši sbírku drobné materiální pomoci. Věcí, lega, her, drogerie a jiného se sešlo dostatek a bylo by neetické, kdyby se to poté vezlo jinam. Pokud budete chtít této rodině pomoci, tak budeme velmi rádi, ale nyní nemáme prostory na uskladnění potřebných věcí. Dům je momentálně neobyvatelný a rodina žije ve vzdáleném náhradním bydlení u rodiny. Situace se nyní řeší, aby bylo zabezpečeno náhradní bydlení v okolí. Věřím a i doufám, že se povede dům dát rychle do stavu obyvatelnosti, aby byl opět příjemným domovem pro rodinu.

Je mezi Vámi neskutečně mnoho štědrých lidí. Neuvěřitelné a asi to největší děkuji směřuje mým kolegům a vedení školy. Všechny nás daná situace zasáhla a pevně věřím, že nikoho již nepotká. Všem bych popřála veselé prožití vánočních svátků a hlavně hodně zdravíčka.

S neskutečně velkým děkuji Michala Koudelová a maminka

 

2. A a 6. třída v karanténě. Při testování žádný záchyt.

Vážení rodiče,

V pondělí 13.12. nebyl v rámci povinného testování zachycen žádný případ Covid 19.

v 2.A třídě a 6. třídě se během víkendu vyskytl Covid.

Většina dětí je v karanténě, podrobnosti sdělí Krajská hygienická stanice.

On line vyučování začne od pondělí 13.12 od 7,45 a bude probíhat podle běžného rozvrhu. Hodiny TV, VV,Inf, PČ,HV odpadají. Informace obdrží děti od třídních učitelů a jednotlivých učitelů prostřednictvím MS Teams.

Obecně on – line vyučování probíhá podle přílohy školního řádu – manuálu dálkového vzdělávání  – https://www.zs-nucice.cz/zakladni-skola/dalkove-vzdelavani/

Pokud se nevyskytnou další komplikace, nastupují žáci 2.A do školy ve čtvrtek 16.12.  a žáci 6.třídy v pátek 17.12. resp. podle pokynů Krajské hygienické stanice. 

Obědy v době trvání karantény si můžete vyzvednout do jídlonosiče od 10,45 do 11,15 hod. Dítě v karanténě si samozřejmě osobně vyzvednout oběd nemůže. Obědy se odhlašují nejpozději v poslední pracovní den předem do 12 hodin  na www.strava.cz. Pokud budete odebírat oběd do jídlonosiče, sdělte to na jidelna@zs-nucice.cz.

Děkujeme za spolupráci a pochopení

Držíme palce v této těžké době…

 

 

 

 

Většina MŠ a 1.A v karanténě, v ZŠ žádný záchyt při testování.

Většina dětí MŠ je od 6.12.2021 v karanténě. 

K rizikovým kontaktům došlo  1.12. a 3.12.2021. Karanténa trvá do 8.12. resp. 10.12. včetně.

Vzhledem k novému záchytu ve třídě žabek, v této třídě do 13.12.

Rodiče dětí byli informováni telefonicky, podrobné informace obdrží od Krajské hygienické stanice mailem nebo telefonicky.

Ostatní děti, které nebyly v rizikovém kontaktu chodí dále do školky – otvíráme pouze jednu třídu.

Většina žáků 1.A je v karanténě do 10.12.2021. Rodiče dětí byli informováni telefonicky a mailem, podrobné informace obdrží od Krajské hygienické stanice mailem nebo telefonicky.

Při povinném testování v ZŠ nebyl 6.12. zachycen žádný pozitivní test na Covid 19.